Четвер, 02.05.2024, 12:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 17
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Друзі сайту
Головна » 2022 » Лютий » 22 » Повідомлення про чергові збори акціонерів ПрАТ "Комунальник"
12:17
Повідомлення про чергові збори акціонерів ПрАТ "Комунальник"

Приватне акціонерне товариство «Комунальник»

( код ЄДРПОУ 03357791).

повідомляє, що чергові загальні збори акціонерів відбудуться  04 квітня 2022 року за адресою місцезнаходження товариства: 15200, Чернігівська обл., м. Сновськ, вул. Незалежності,  буд. 106, (кабінет директора товариства). Початок проведення загальних зборів 04.04.2022  о 9.00 годині, реєстрація акціонерів буде проводитись з 8.00  до 8.30 за адресою їх проведення.

 

Порядок денний Загальних зборів:

  1. Обрання лічильної комісії та затвердження її складу.
  2. Обрання голови  та секретаря зборів.
  3. Прийняття рішення з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів.
  4. Звіт директора про результати господарсько-фінансової діяльності Товариства у 2021 році та прийняття рішень за наслідками розгляду звіту.
  5. Звіт Наглядової ради Товариства за 2021 рік та прийняття рішень за наслідками розгляду звіту.
  6. Звіт Ревізора  за 2021 рік та прийняття рішень за наслідками розгляду звіту.
  7. Прийняття рішення  про затвердження річного фінансового звіту та балансу товариства за 2021 рік.
  8. Розподіл прибутку і покриття збитків товариства за 2021 рік.
  9. Продаж майна товариства .

 

Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеному станом на 24 годину за 3 (три) робочих дні до дня проведення загальних зборів акціонерів, тобто на 24.00 год. 29 березня 2021 р.

Станом на 21 лютого 2021 року (дата складення переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення Загальних Зборів) загальна кількість акцій Товариства складає 6 767 000 (шість мільйонів сімсот шістдесят сім тисяч) штук простих іменних акцій. Кількість голосуючих акцій — 3 960 106 (три мільйони дев’ятсот шістдесят тисяч сто шість) штук простих іменних акцій. Товариство не здійснювало випуск привілейованих акцій.

Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а представникам акціонерів - паспорт та довіреність на право представляти інтереси акціонерів на загальних зборах, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства.

Під час підготовки до загальних зборів, акціонери товариства мають можливість ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного. Ознайомлення з документами відбуватиметься від дати надіслання акціонерам даного повідомлення до дати проведення зборів з понеділка по четверг, з 08.00 год. по 17.00 год. (обідня перерва з 12.00 год. до 13.00 год.) за адресою: Україна, 15200, Чернігівська обл., м. Сновськ, вул. Незалежності,  буд. 106, (кабінет директора товариства) або за адресою власного web-сайта:  http://shchorskomunaln.ucoz.ua.

В день проведення зборів ознайомлення акціонерів з документами необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного відбудеться у місці проведення реєстрації для участі у загальних зборах та у місці проведення загальних зборів акціонерів.

Відповідальна посадова особа за ознайомлення з документами – Директор - Дуля Анатолiй Миколайович.

Довідки за телефоном - (04654) 2-16-02

Відповідно до статті 39 Закону України “Про акціонерні товариства» та відповідних положень Статуту Товариства, акціонер має право призначити свого представника (представників) для участі у Загальних Зборах, який здійснюватиме свої повноваження на підставі довіреності, виданої акціонером.

Довіреність на право участі та голосування на Загальних Зборах, видана акціонером-фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою. Довіреність на право участі та голосування на Загальних Зборах від імені акціонера - юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на Загальних Зборах може містити завдання щодо голосування з питань порядку денного. Якщо довіреність не містить завдання на голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на Загальних Зборах на свій розсуд.

Відповідно до статей 36,  38 Закону України “Про акціонерні товариства» (надалі іменується «Закон») Товариство від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів надає акціонерам можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства у робочі дні, робочий час та в доступному місці, а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення.

Після надіслання цього повідомлення Товариство не має права вносити зміни до документів, наданих акціонерам або з якими вони мали можливість ознайомитися, крім змін до зазначених документів у зв'язку із змінами в порядку денному чи у зв'язку з виправленням помилок. У такому разі зміни вносяться не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за чотири дні до дати проведення загальних зборів.

Товариство до початку загальних зборів протягом 3-х робочих днів зобов’язане надавати письмові відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів до дати проведення загальних зборів. Товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитання однакового змісту.

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів Товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів.

Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів Товариства. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів Товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів Товариства.

Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного загальних зборів. У такому разі рішення наглядової ради про включення питання до проекту порядку денного не вимагається, а пропозиція вважається включеною до проекту порядку денного, якщо вона подана з дотриманням вимог статті 38 Закону.

Зміни до проекту порядку денного загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань.

Рішення про відмову у включенні до проекту порядку денного загальних зборів Товариства пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій може бути прийнято тільки у разі:

- недотримання акціонерами строку, встановленого абзацом першим частини другої статті 38 Закону;

- неповноти даних, передбачених абзацом першим частини другої  або частиною третьою статті 38 Закону.

Рішення про відмову у включенні до проекту порядку денного загальних зборів Товариства пропозицій акціонерів (акціонера), яким належать менше 5 відсотків голосуючих акцій, може бути прийнято з підстав, передбачених абзацом другим та/або третім частини 6 ст. 38 Закону, у разі неподання акціонерами жодного проекту рішення із запропонованих ними питань порядку денного та з інших підстав, визначених статутом Товариства.

Мотивоване рішення про відмову у включенні пропозиції до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства надсилається наглядовою радою акціонеру протягом трьох днів з моменту його прийняття.

У разі внесення змін до проекту порядку денного загальних зборів Товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також проекти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів.

Оскарження акціонером рішення Товариства про відмову у включенні його пропозицій до проекту порядку денного до суду не зупиняє проведення загальних зборів. Суд за результатами розгляду справи може постановити рішення про зобов'язання Товариства провести загальні збори з питання, у включенні якого до проекту порядку денного було безпідставно відмовлено акціонеру.

 

Основні показники фінансово-госпосподарської діяльності

Найменування показника

Період

звітний

попередній

Усього активів

929,1

881,6

Основні засоби (за залишковою вартістю)

104,6

115,5

Запаси

18,3

17,9

Сумарна дебіторська заборгованість

676,7

574,8

Гроші та їх еквіваленти

109,2

156,0

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

-409,9

-421,9

Власний капітал

98,0

      86,0

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

67,7

67,7

Довгострокові зобов’язання і забезпечення

0

0

Поточні зобов’язання і забезпечення

831,1

795,6

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

12,0

196,1

Середньорічна кількість акцій (шт.)

676700

676700

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн..)

0,018

0,290

 

 

Проекти рішень щодо питань, включених до проекту порядку денного чергових загальних зборів акціонерів, які призначено на 04.04.2022 року.

1. Проект рішення з питання порядку денного: «Обрання лічильної комісії та затвердження її складу».

Прийняти наступні рішення:

Обрати лічильну комісію  у складі однієї ооби :

Бохан Ірини Василівни.

 

2. Проект рішення з питання порядку денного: «Обрання голови  та секретаря зборів».

Прийняти наступні рішення:

Обрати президію зборів у складі двох осіб:

голова чергових загальних зборів акціонерів – Кромський Сергій Володимирович

та секретаря чергових загальних зборів – Веселу Олену Олександрівну

 

3. Проект рішення з питання порядку денного: «Прийняття рішення з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів».

Прийняти наступні рішення:

Затвердити регламент загальних зборів  акціонерів:

Доповіді за порядком денним – до 20 хвилин;

Виступи під час дебатів – до 10 хвилин;

Загальний термін дебатів по кожному питанню – до 15 хвилин;

Відповіді  на  загальні питання  – після обговорення питань  порядку денного.

Затвердити порядок голосування: голосування бюлетенями встановленої форми, за принципом: одна акція - один голос.

 

4. Проект рішення з питання порядку денного: «Звіт директора про результати господарсько-фінансової діяльності Товариства у 2021 році та прийняття рішень за наслідками розгляду звіту».

Прийняти наступні рішення:

Затвердити звіт Директора про результати фінансово-господарської діяльності у 2021 році.

 

5. Проект рішення з питання порядку денного: «Звіт Наглядової ради Товариства за 2021 рік та прийняття рішень за наслідками розгляду звіту».

Прийняти наступні рішення:

Затвердити звіт Наглядової ради Товариства за 2021 рік.

 

6. Проект рішення з питання порядку денного: «Звіт Ревізора  за 2021 рік та прийняття рішень за наслідками розгляду звіту».

Прийняти наступні рішення:

Затвердити звіт та висновки Ревізора Товариства.

 

7. Проект рішення з питання порядку денного: «Прийняття рішення  про затвердження річного фінансового звіту та балансу товариства за 2021 рік».

Затвердити річний звіт Товариства за 2021 рік.

 

8. Проект рішення з питання порядку денного: «Розподіл прибутку і покриття збитків товариства за 2021 рік».

Прийняти наступні рішення:

Прибуток  в розмірі 12,0 тис. грн., отриманий товариством у 2021 році, направити на покриття збитків попередніх  періодів .

 

9. Проект рішення з питання порядку денного: «Продаж майна товариства ».

Прийняти наступні рішення:

Продати  майно товариства .

 

 

Наглядова рада ПрАТ «Комунальник»

 

Переглядів: 163 | Додав: Pashka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: